Άριελ Κωνσταντινίδη: Μίλησε ανοιχτά για το δύσκολο διαζύγιο της

Το 2013 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Τάκη Μαργαρίτη. Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2016 και στις 22 Μαρτίου 2017 γεννήθηκαν οι δίδυμοι γιοι τους, Δαναός και Φοίβος. Στις αρχές του 2020 το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του.

Η εμπειρία της μητρότητας

«Δεν είχα καμία εμπειρία με τα παιδιά. Όταν ήρθαν στη ζωή μου είχα πλήρη άγνοια. Εξ’ αρχής είπα θα τα καταφέρω. Τώρα είμαι μεταμορφωμένη. Βλέπω ότι, πιο πολύ συναισθηματικά, έχω αλλάξει και έχω ωριμάσει από τη μέρα που γέννησα τα δίδυμα.»

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τα παιδιά. Όταν ήρθαν τα δίδυμα είχα απόλυτη άγνοια, αλλά εξ αρχής είπα ότι θα τα καταφέρω. Έχω μεταμορφωθεί συναισθηματικά με τα παιδιά, έχω ωριμάσει. Το διαζύγιό μου δεν ήταν βελούδινο, είχε πάρα πολύ πόνο.

Ακόμα έχω στοιχεία θυμού μέσα μου και νιώθω προδομένη. Η σχέση μας θα είναι καλύτερα στο μέλλον. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά ένιωθα ανίκανη. Από την πρώτη στιγμή είπα στα παιδιά ότι ο μπαμπάς δεν θα είναι εδώ και θα κοιμάται στο δικό του σπίτι.

Δεν είχαμε καβγάδες πριν το χωρισμό. Τα παιδιά αφουγκράζονται τα συναισθήματα. Ήμουν μητρική με τον άντρα μου. Το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης έχει αποκλειστεί γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη.Περισσότερα στο: www.in.gr