Έξαλλος ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό: «Δεν ξέρεις τι λες, να παραιτηθείς»

Έντονος διαπληκτισμός στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ανάμεσα στον Αλέξη Γεωργούλη και τον Κώστα Τσουρό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββατου (28/11) ήταν ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης. Και ενώ η παρουσιάστρια υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον Αλέξη Γεωργούλη, η συζήτηση δεν εξελίχθηκε ομαλά όταν αναφέρθηκαν από τον Κώστα Τσουρό οι πρόσφατες δηλώσεις του για τον μισθό του ως ευρωβουλευτής.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Γεωργούλης: Όλη η αλήθεια για τον μισθό του ως ευρωβουλευτής – «Μου ρίχνουν λάσπη»

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Αλέξη Γεωργούλη να λέει ότι ασχολείται με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική και όχι με την πολιτική. Ο Αλέξης είπε ότι προσπαθεί να βοηθήσει τον πολιτισμό και ότι αυτό είναι το όνειρό του και ο στόχος του. Η ένταση όμως ξεκίνησε όταν ο Κώστας Τσουρός έκανε λόγο για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα 25 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

«Ποια είναι η δήλωσή μου, ξέρεις;» είπε στον Κώστα Τσουρό, ο οποίος του απάντησε «Ότι παίρνεις 25.000 ευρώ». «Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου». Εκεί ξεκίνησε ένα έντονος διάλογος μεταξύ του Αλέξη και του Κώστα Τσουρού ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου ο ηθοποιός του είπε: «Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς». 

Όταν ο Κώστας Τσουρός του είπε «αν έχεις μια θέση και είσαι ευρωβουλευτής πρέπει να ξέρεις τι λες», και ο Αλέξης Γεωργούλης του απάντησε: «Και εσύ είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες»! Τα αίματα άναψαν ο εκνευρισμός και των δυο ήταν εμφανής μέχρι που η Ναταλία Γερμανού έκανε την παρέμβασή της και ηρέμησαν τα πνεύματα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ξεκάθαρος για το θέμα του μισθού των 25.000 ευρώ και υποστήριξε πως απομονώθηκαν κάποιες ατάκες του, με αποτέλεσμα να γίνει viral μια κουβέντα που δεν ακούστηκε ολοκληρωμένα και όπως ακριβώς την είχε πει ο ίδιος στη ραδιοφωνική του συνέντευξη. 

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε ολόκληρη η συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη, μαζί με το κομμάτι που κόπηκε στο μοντάρισμα και κυκλοφόρησε στα Μέσα. Στην υπόλοιπη συνέντευξη, εξηγεί τους λόγους που παίρνει ένας ευρωβουλευτής αυτά τα χρήματα και τις υποχρεώσεις που έχει για να τα διαχειριστεί.

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr