Ακυρώνεται λόγω του σεισμού ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης – ΣτίβοςΣτίβος
Ο αγώνας θα γίνει Virtual όπως και πέρσι…

Οι δύσκολες ώρες που περνάει η Κρήτη και δη η περιοχή του Αρκαλοχωρίου δεν αφήνουν ανεπηρέαστη τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την προσεχή Κυριακή. Όπως έγινε γνωστό από την οργανωτική επιτροπή, ακυρώνεται ο αγώνας και θα μετατραπεί σε Virtual, όπως άλλωστε είχε γίνει και πέρσι λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τον ισχυρό σεισμό 5,8 ρίχτερ το Αρκαλοχώρι μετράει ακόμα τις πληγές του, πληγές που δεν θα κλείσουν μέσα σε λίγες ημέρες ή σε λίγους μήνες.

Για το λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του αγώνα και την μετατροπή του σε Virtual. Τα πακέτα συμμετοχής όλων των αθλητών που έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν συμμετοχή θα σταλούν με courier μέσα στον Οκτώβρη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη αλλά προέχει η ασφάλεια όλων μας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για όλη την αναστάτωση και ευχόμαστε και αυτή η δοκιμασία να σταματήσει εδώ.

Είναι πραγματικά συγκινητικά τα μηνύματα συμπαράστασης από όλους σας και η θέλησης σας να βοηθήσετε. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο που θα μπορούσατε να βοηθήσετε τους ανθρώπους τις περιοχής μας που επλήγησαν από το σεισμό.”
Περισσότερα στο: www.neakriti.gr