Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Χωρίζει η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Στα χωρίσματα βρίσκεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά από 2 χρόνια γάμου με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Μία παίκτρια που είχε καταφέρει να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια του πρώτου My Style Rocks ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Όπως είναι ήδη γνωστό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είναι παντρεμένη με το γνωστό χειρούργο, Αριστομένη Γιαννόπουλο, με τον οποίο αν και έχουν 16 χρόνια διαφορά ηλικίας, παντρεύτηκαν πριν από 2 χρόνια με το γάμο τους να χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς.

Η αποκάλυψη του ενδεχόμενου χωρισμού της έγινε χθες, Τρίτη (29/9) στην εκπομπή «Love it», όπου αναφέρθηκε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο σύζυγός της βρίσκονται σε διάσταση, αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι διαδικασίες διαζυγίου.

Ύστερα, ήρθαν περαιτέρω αποκαλύψεις για τη σχέση του ζευγαριού στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου αναφέρθηκε από το Χάρη Λεμπιδάκη πως ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έδιωξε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από το σπίτι, ενώ ο Χάρης Λεμπιδάκης χαρακτήρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως «βρεγμένη γάτα της υπόθεσης» διευκρινίζοντας, όμως, πως δεν τίθεται θέμα τρίτου προσώπου στο γάμο τους. Ο Χάρης Λεμπιδάκης, μάλιστα, τόνισε πως η αιτία χωρισμού τους ήταν ένας άγριος καβγάς μεταξύ τους.

Μέχρι στιγμής ούτε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ούτε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έχουν προβεί σε κάποια δήλωση.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Δείτε επίσης: Πρώην παίκτρια του GNTM μπαίνει στο My Style Rocks (Vid)Περισσότερα στο: www.neolaia.gr