Βάνα Μπάρμπα: Εξαλλη μαζί της γνωστή ηθοποιός για την ανάρτηση υπέρ Πέτρου Φιλιππίδη

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση λίγων λέξεων της Βάνας Μπάρμπα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη το βράδυ του Σαββάτου στα social media, με την ηθοποιό να κάνει και νέα ανάρτηση υποστηρίζοντας πάντα την άποψή της.

Η ανάρτηση της Βάνας που … άναψε τα αίματα ήταν η εξής : «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια» . Λίγο αργότερα, μετά τα δεκάδες αρνητικά σχόλια έγραψε: ‘Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα, μου.. σας ευχαριστώ”.

Η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου που είναι μέσα στις γυναίκες ηθοποιούς που έχουν καταγγείλει για παρενόχληση άλλον Έλληνα ηθοποιό αντέδρασε στην ανάρτηση της Βάνας γράφοντας:” Με άλλα λόγια λέει κάτω τα χέρια από κάποιον που ο εισαγγελέας έκρινε ένοχο ενός βιασμού και δύο αποπειρων βιασμού. Απαντώ: Κάτω τα χέρια από τις Γυναίκες που βρήκαν το θάρρος και τη δύναμη να ξαναζήσουν φριχτές εμπειρίες κάνοντας καταγγελία για να προστατεύσουν και άλλες Γυναίκες.
#metoogreece”

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στοΠερισσότερα στο: www.in.gr