Βάνα Μπάρμπα: Η άγνωστη ιστορία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τη βραδιά των Όσκαρ

H Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε τι πραγματικά έγινε τη βραδιά των Όσκαρ του 1992, όταν συναντήθηκε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης, απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, σχολιάζουν μέσα από την εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας και φιλοξενούν πρόσωπα της επικαιρότητας, τα οποία απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και εκτελούν θεότρελες αποστολές

Η αγαπημένη ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τι πραγματικά έγινε τη βραδιά των Όσκαρ του 1992, όταν συναντήθηκε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Εκείνη τη βραδιά έγινε χαμός. Εκεί έπαιξε μπάλα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πολύ γυναικάς. Ήμασταν στα Όσκαρ και δεν ήθελε να σηκωθώ από την καρέκλα. Ήθελα να πάω να φτιάξω το παπούτσι μου και μου λέει “Εδώ. Κάθεσαι εδώ”. “Τι είπες; Κάθομαι εδώ;”, του απάντησα και του έδωσα αγκωνιά. Ποτέ δεν ήταν ωραίος. Είχε μια καούκα, περουκίνι» ανέφερε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε αν έχει μετανιώσει για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε στο παρελθόν και αν νιώθει ακόμα σύμβολο του σεξ. 

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr