Βασίλης Χαλακατεβάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου»

O Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από περίπου έντεκα χρόνια

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2night Show» τον ηθοποιό Βασίλη Χαλακατεβάκη. Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος τη φετινή χρονιά συμμετέχει στο «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από περίπου έντεκα χρόνια.

«Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε» ανέφερε ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr