Γιώργος Ασημακόπουλος: Ο Τριαντάφυλλος είπε να μας δώσει 2000 ευρώ για να μείνει στο Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος προχώρησε σε μια αποκάλυψη, αναφέροντας ότι ο Τριαντάφυλλος ήθελε να δωροδοκήσει εκείνον και τον Κόρο, για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι

Η ψηφοφορία, μετά το αγώνισμα της δεύτερης ασυλία, έσπειρε τη διχόνοια στην κόκκινη ομάδα, με τον Τριαντάφυλλο να απομονώνεται απ’ όλους στο «Survivor 4». Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μάλιστα, υποστήριξε πως ο τραγουδιστής πρότεινε σε εκείνον και τον Κόρο να τους δώσει 2.000 ευρώ για να κρατηθεί στο παιχνίδι.

Τι είπαν οι παίχτες στο Survivor χθες

«Ο Τριαντάφυλλος πριν από το Συμβούλιο ήταν αρκετά αγχωμένος. Με είχε πιάσει περίπου δέκα φορές και με πίεζε, να μιλήσω με τον Κόρο για να μου πει ποιον θα προτείνει υποψήφιο με την ατομική ασυλία που είχε κερδίσει. Με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα. Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό στο παιχνίδι. Είμαι πολύ ηθικός άνθρωπος» αποκάλυψε, αρχικά, ο Ασημακόπουλος και συνέχισε: «Μετά το Συμβούλιο έδειξε έναν άλλο εαυτό. Κάτι που δεν το περίμενα. Φοβήθηκα. Όλη η ομάδα έχει απορήσει. Τον βλέπουμε ότι αλλάζει επικίνδυνα. Εμένα και στον Κόρο μάς πρότεινε να μας δώσει χρηματικό ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ για να μπορέσει να κρατηθεί στο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 αποχώρηση: Ο Γιώργος Ταβλαδάκης μπήκε στο παιχνίδι γιατί ήθελε το έπαθλο

Η συνομιλία Τριαντάφυλλου με Κόρο

Την επόμενη μέρα της ψηφοφορίας, ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρο προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. «Με έχεις κάνει και πεινάω! Λες ιστορίες! Είσαι δυο μήνες εδώ και είσαι ηθοποιός! Αγωνιστικά δεν είσαι ο χειρότερος; Απάντησέ μου! Δεν αντέχω να μου κάνεις τον κολλητό μου για να μείνεις στο παιχνίδι. Αγωνίζομαι και παλεύω, δεν κάθομαι στην καλύβα. Είσαι τέλειος ηθοποιός και όλοι σε πιστεύαμε. Ευτυχώς χάσαμε την ασυλία, σε ψήφισα και είδαμε ποιος είσαι» ξέσπασε ο Κόρο εναντίον του Τριαντάφυλλου.

Τι είπε ο Τριαντάφυλλος

«Δεν είμαι ηθοποιός, ρε φίλε. Είμαι ο Τριαντάφυλλος. Ό,τι έχω να σου πω το λέω μπροστά σου. Για ποιο πράγμα; Σου έπαιξα κάποιον ρόλο; Σου έκανα κάτι; Έπαιξα κάποιο άσχημο παιχνίδι τους τελευταίους δύο μήνες;» απάντησε ο τραγουδιστής, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την αδικία εις βάρος του.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ξέφρενο πάρτι σε κότερο για τους Μπλε – «Θέλεις χιλιάδες ευρώ για να το ζήσεις»

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr