Γιώργος Καραμίχος: «Έχω κάνει και τρελές αποτυχίες στη ζωή μου»

Ο Γιώργος Καραμίχος επέστρεψε στην Ελλάδα με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος»

Ο Γιώργος Καραμίχος επέστρεψε με την οικογένειά του στην Ελλάδα και το τηλεοπτικό κοινό έχει την ευκαιρία να τον δει καθημερινά στη σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος». Ο γνωστός ηθοποιός, φανερά ανανεωμένος, βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, για τον γιο του που ήρθε μαζί του στην Ελλάδα και τον ρόλο του αστυνόμου «Λαΐνη». Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στην απόφαση να αφήσει το Λος Άντζελες και είπε πως παρά την επιτυχημένη του πορεία έχει κάνει και πολλές αποτυχίες.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καραμίχος: Δάγκωνα ωμή σπλήνα στο κρεοπωλείο του θείου μου

«Έχω κάνει τρελές αποτυχίες στη ζωή μου. Ακόμα και κορυφαίοι ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ που προσέχει πολύ τις επιλογές της, θα δεις ότι τα τελευταία χρόνια έκανε 2-3 πιο μέτριες ταινίες. Δεν μπορείς να προβλέψεις. Ο Ντενίρο είναι γνωστός για τις κακές επιλογές του στο εξωτερικό. Όταν χάνεις την ενέργειά σου ή όταν αυτό που κάνεις δεν πετυχαίνει τότε μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Θα απογοητευτείς, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε», είπε ο Γιώργος Καραμίχος που παραδέχθηκε ότι όταν βρίσκεται στην Ελλάδα αισθάνεται πολύ καλύτερα.

«Γενικώς αποφεύγω να βλέπουν τα παιδιά μου στην τηλεόραση. Κάποιες φορές ο μικρός βλέπει μαζί με τη μαμά του. Στον δρόμο πολλές φορές που με χαιρετάνε διάφοροι με ρωτάει μετά “τον ξέρεις εσύ αυτόν; Αυτός σε ξέρει;”. Έτσι συνεννοούμαστε» είπε για το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα.

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr