Δημήτρης Σταρόβας: «Αν η κόρη μου πήγαινε σε ριάλιτι θα της έκοβα τα πόδια»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για το αν θα άφηνε την κόρη του να πάρει μέρος σε ριάλιτι και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

O Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τα ριάλιτι, για το αν θα άφηνε την κόρη του να πάρει μέρος σε ένα από αυτά και για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. 

«Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα ριάλιτι. Με ενοχλεί ότι τα ριάλιτι είναι σημείο αναφοράς και σου λέει ότι αυτό είναι καριέρα. Σου λέει εν ανάγκη δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με κάτι, θα μπω σε ένα ριάλιτι. Είναι η δουλειά του μέλλοντος; Τι είναι αυτό; Να είσαι παίκτης ριάλιτι; Δημιουργεί λανθασμένες πρότυπα. Διαμορφώνει συνειδήσεις και φαίνεται ότι αυτό είναι το σημείο αναφοράς. Εκεί είναι η διαφωνία μου, στην αναλογία. Αν η κόρη μου μού ζητούσε να πάρει μέρος σε ριάλιτι, θα της έκοβα τα πόδια. Συγγνώμη, γιατί είναι τραβηγμένο, αλλά δεν βρίσκω το λόγο» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά το αν θα έκανε δεύτερο παιδί, ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε ότι: «Δεν αποκλείω να κάνω κι άλλο παιδί. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι καρπός του έρωτα, δεν το προγραμματίζεις, δεν είμαι αυτής της λογικής. Δεν θα ήμουν αρνητικός, αλλά θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ, επειδή ακριβώς το θεωρώ πολύ σοβαρό. Δεν μπορώ να έχω ένα παιδί και να μην μπορώ να του παρέχω αυτά που χρειάζεται. Με απασχολεί και η ηλικία. Έχω και φίλο που πήγε να πάρει το παιδί του και του λένε ο παππούς είσαι; Να πάθουμε καμιά ήττα τέτοια; Δύσκολα πάντως, αλλά δεν το αποκλείω».

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr