Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκινεί για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε – Newsbeast

Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με τα παιδιά του συζύγου της αλλά και την υιοθεσία που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει.

«Είμαι τρομερά περήφανη γι’ αυτά τα παιδιά και με συγκινούν απίστευτα» τόνισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλώντας για τα παιδιά του συζύγου της και διευκρίνισε πως από την αρχή γνωρίζουν ποια είναι μητέρα τους και δεν προσπάθησε ποτέ να πάρει τη θέση της.

Η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, πήγε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν τέταρτο παιδί αλλά και να ξεκινήσουν ξανά τις διαδικασίες υιοθεσίας.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη εξομολογήθηκε ότι θέλει πολύ να κάνει τέταρτο παιδί. Αναφερόμενη στην υιοθεσία είπε: «Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά. Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία. Δε σημαίνει ότι η απάντησή μου θέλω να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να το κάνουν.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να υιοθετήσεις ένα παιδί. Μία γνωστή μου που θέλει της λέω θα είμαι δίπλα σου, να σε βοηθήσω, να δώσω τα τηλέφωνα για εκεί που απευθύνθηκα εγώ. Δεν ήμουν τυχερή σε αυτό.

Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κι επειδή πληγώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι από αυτό κι έβαλα και τα παιδιά σε διαδικασία μεγάλη, δεν θα το ρίσκαρα ξανά με τίποτα. Το παιδί είναι πολύ καλά κι αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι για αυτό το παιδί θα είμαστε πάντα εδώ, αν κι όποτε χρειαστεί» ανέφερε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.Περισσότερα στο: www.newsbeast.gr