Η Μαλέσκου απαντά στην Παπαγεωργίου: «Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική»

Η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά και το σέξι ατύχημα που είχε, σχολιάστηκαν στο «Pop Up» και τη στήλη «Fashion Police» από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τους συνεργάτες της

Τη δική της απάντηση έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της «Love it» για τα σχόλια που δέχτηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ομάδα της σχετικά με την αποκαλυπτική εμφάνιση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ και το σέξι ατύχημα που είχε. 

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ, όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες.

Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες… Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές αν και είναι της μόδας, αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια.

Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα. Για ότι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Θυμίζουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τη στήλη τής εκπομπής της «Fashion Police» διαφώνησε έντονα με τη στιλιστική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου, λέγοντας: «Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Πού θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ να πας κάπου αλλού».

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr