Η Estee Lauder «ποζάρει» στο διάστημα! Και πληρώνει τη NASA 128.000 δολάρια…

Μια πρωτοποριακή προωθητική ενέργεια της Estee Lauder -μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο- έχει κάνει αίσθηση: Ο πασίγνωστος όμιλος θα καταβάλει στη ΝΑΣΑ το ποσό των 1298 δολαρίων προκειμένου να μεταφέρει για φωτογράφιση ένα προιόν της στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Συγκεκριμένα, δέκα μπουκαλάκια του δημοφιλούς serum με θα μπουν σε τροχιά γύρω από τη γη!

Αφετηρία η Βιρτζίνια την Τρίτη το βράδυ. Ο πύραυλος «Northrop Grumman Antares» που θα μεταφέρει τους ορούς έχει προγραμματιστεί να  φθάσει ξημερώματα Σαββάτου,  στo Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Στόχος μετά το απίστευτο αυτό ταξίδι, να ακολουθήσει φιλανθρωπική δημοπρασία των συγκεκριμένων συσκευασιών.  Το πλήρωμα που θα ταξιδέψει στο διάστημα θα φωτογραφίσει και θα μαγνητοσκοπήσει τα αρώματα, εκμεταλλευόμενο την πανοραμική θέα αλλά δεν θα εμφανίζεται στο project.

Η απόφαση της διαστημικής υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της να προσελκύσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της σημείωσαν μέσα από ανακοίνωσή τους πως το 5% περίπου του πληρώματος της από ’δω και στο εξής θα επικεντρωθεί σε εμπορικές δραστηριότητες, κάτι το οποίο, όπως υπολογίζεται, αντιστοιχεί σε 90 ώρες εργασίας για κάθε αστροναύτη ετησίως.

 Στο σχετικό δελτίο Tύπου, η Estee Lauder αναφέρει ότι είναι «Η πρώτη εταιρεία ομορφιάς που πηγαίνει στο διάστημα», στο πλαίσιο της προώθησης της «καινοτομίας για την περιποίηση της επιδερμίδας».

 

 

 

 

Περισσότερα στο: www.thebest.gr