Λούκας Γιώρκας: Όταν έλεγα παλιά ότι είχα κρίσεις πανικού, νόμιζαν ότι είμαι τρελός

Ο Λούκας Γιώρκας αναφέρθηκε στην εσωτερική του πάλη με τις κρίσεις πανικού και τη βαθιά πίστη του στον Θεό

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος μίλησε για το νέο του τραγούδι «Μου έλειψες πολύ», σε μουσική του Αντώνη Βαρδή, και εξήγησε πώς κατάφερε να πείσει τη στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου, αλλά και τον Γιάννη Βαρδή να του το δώσουν. Παράλληλα, στην εκπομπή προβλήθηκε, για πρώτη φορά, backstage από το βιντεοκλίπ του νέου του τραγουδιού, όπου στη διάρκεια των γυρισμάτων του ο τραγουδιστής παραλίγο να πάει στο νοσοκομείο.

«Έμεινα 4 ώρες κάτω από το νερό. Είχα κρυμμένες φιάλες οξυγόνου για να παίρνω ανάσες και δύτες για να με προσέχουν. Ήταν Δεκέμβριος και η πισίνα δεν ήταν θερμαινόμενη. Έπαθα υποθερμία. Μέσα από το κοστούμι φορούσα στολή δύτη, αλλιώς δεν θα άντεχα ούτε δέκα λεπτά. Μου έλεγαν οι δύτες ότι είμαστε οριακά, αλλά λόγω αδρεναλίνης δεν το καταλάβαινα. Πήγα στο νοσοκομείο, αλλά με κράτησαν πολύ λίγο. Δεν μπορούσα να κοντρολάρω το σώμα μου» εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Καρβέλα: «Σήμερα κλείνω 12 χρόνια νηφάλια»

Στη συνέχεια, ο Λούκας Γιώρκας αναφέρθηκε στην εσωτερική του πάλη με τις κρίσεις πανικού. «Είμαι εξωστρεφής άνθρωπος. Δεν είχα εξαρτήσεις αλλά είχα θέμα με τις κρίσεις πανικού. Όταν παλιότερα έλεγα ότι έχω κρίσεις πανικού νόμιζαν ότι είμαι τρελός. Εγώ το πέρασα σκληρά αλλά τώρα εδώ και έξι χρόνια είμαι καλά. Στην αρχή, είχα άρνηση να πάω σε ψυχολόγο, αλλά βρήκα τον κατάλληλο».

Τέλος, για τη βαθιά πίστη του στον Θεό, η οποία τον βοήθησε να ορθοποδήσει, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Έχω πάντα πνευματικό. Υπήρξα πολλά χρόνια εγκλωβισμένος για το τι σημαίνει εκκλησία και θρησκεία. Τώρα είναι πάντα παρούσα. Δεν πιστεύω στην τύχη».

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: «Παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω»

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr