«Λύγισε» ο Τριαντάφυλλος – «Πραγματικά, ας μην φάω πέντε ημέρες…» – Newsbeast

Η πείνα των παικτών του «Survivor» είναι μεγάλη αλλά η ανάγκη τους να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Το βράδυ της Τετάρτης, Διάσημοι και Μαχητές ενημερώθηκαν πως θα κοντραριστούν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για φέτος.

Όπως ήταν φυσικό, η ανυπομονησία τους «χτύπησε κόκκινο» και η συγκίνηση κυριάρχησε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση του καθώς το ενδεχόμενο να αντικρίσει ή να ακούσει τη γυναίκα του και το παιδί του ήταν κοντά.

«Άμα δω την γυναίκα και το παιδί μου στην κάμερα θα μπω μέσα να τους πιάσω. Σήμερα έχουμε αγώνισμα επικοινωνίας και το περίμενα πάρα πολύ. Θέλω να πάω με χαλαρή σκέψη στον αγώνα και να μην αγχωθώ γιατί θέλω να κερδίσω. Πραγματικά ας μην φάω πέντε ημέρες και να δω τον Νικόλα και την γυναίκα μου… Έστω για ένα λεπτό και για εμένα θα είναι ότι καλύτερο μου συνέβη αυτό τον καιρό εδώ στο Survivor» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.Περισσότερα στο: www.newsbeast.gr