Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν ήμουν μικρή, είχα δει την Παναγία»

Η Μαρία Ιωαννίδου άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να βάλει μια «Άνω Τελεία» στην καριέρα της

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για πως γνώρισε τον Φρέντυ Γερμανό, τι σχέση έχει με το Μπάκιγχαμ, ενώ ετοιμάζεται να βάλει μια «Άνω Τελεία» στην καριέρα της.

«Συνεχίζω να γράφω το βιβλίο μου. Θα περάσουν από μέσα όλοι, όσα ζήσαμε με τον ΦρέντυΕπειδή είμαι ένα άτομο με αφέλεια, όλοι νομίζουν ότι είμαι ανάλαφρη. Είμαι και πολύ σοβαρή και πολύ κουλτουριάρα και επιτέλους να το πω δυνατά να το ακούσουν, έχω ζήσει με έναν Φρέντυ Γερμανό πάνω από 20 χρόνια. Θα μπορούσε να ζήσει με μια σαχλαμάρα; Έλεος! Θα βαριότανε» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι έχει ένα χάρισμα. «Όταν ήμουν μικρή είχα δει την Παναγία. Η γιαγιά μου που ήταν προχωρημένη είπε ότι αν δεν ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά, είχα ήδη ξεκινήσει να σπουδάζω χορό, θα γίνω κάτι του Θεού».

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr