Μαρία Τζομπανάκη: “Έχω φτιάξει το μνήμα μου στην Κρήτη από το 1999”

Για τον “Σασμό”, τον ρόλο της, τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη αλλά και τον εγγονό της μίλησε την κάμερα της εκπομπής “[email protected]” η Μαρία Τζομπανάκη.

Αποκάλυψε επίσης πως έχει ήδη φτιάξει το μνήμα της, το οποίο βρίσκεται στη μεγάλη της αγάπη και τόπο καταγωγής της, την Κρήτη.

“Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου και εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί. Πουθενά αλλού”, ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη. “Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Εχουμε τον οικογενειακό τάφο. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε ότι θα καταλήξουμε. Και εγώ θέλω να είναι εκεί. Να κοιτάζω τον Ψηλορείτη, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο”, συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης

Μαρία Τζομπανάκη:

Για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο “Σασμός”, η Μαρία Τζομπανάκη σχολίασε: “Δεν είχα σκεφτεί την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Ακολουθώ τη ροή της ζωής. Αν έλειπα και την έβλεπα αυτήν τη δουλειά, θα ‘λεγα “γιατί να λείπω εγώ;””. Οσον αφορά στη συνεργασία της με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, είπε πως “είναι εξαιρετικά συγκινητικό, είναι σχολείο, είναι δώρο ζωής για εμένα”.

Διαβάστε Επίσης

Μαρία Τζομπανάκη:

Στη συνέχεια εξέφρασε την αδυναμία που έχει στον εγγονό της και πόσο ανυπομονεί να μεγαλώσει ώστε να επικοινωνούν και να του μάθει πράγματα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Περισσότερα στο: www.thetoc.gr