Μπραντ Πιτ στη δίκη της χρονιάς: Μάρτυρας «κλειδί» κατά της Αντζελίνα Τζολί

Στα δικαστήρια από τη Δευτέρα για το διαζύγιο ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί

Το πρώην ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί θα «μονομαχήσουν» για άλλη μία φορά στις δικαστικές αίθουσες για το πολυσυζητημένο διαζύγιό τους και την επιμέλεια των παιδών. Οι «Μπραντζελίνα», όπως τους αποκαλούσαν, έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, φέρνοντας μαζί τους διάσημους μάρτυρες, σωματοφύλακες και ψυχολόγους για να δώσουν καταθέσεις. 

Οι δύο καλλιτέχνες ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2016, έπειτα από δύο χρόνια γάμου και έντεκα χρόνια σχέσης. Είναι γονείς έξι παιδιών, από τα οποία τα τρία είναι βιολογικά παιδιά τους. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των Παξ, Ζαχάρα, Σιλο, Βιβιέν και Νοξ εκτός του Μάντοξ, ο οποίος είναι πλέον ενήλικος και φοιτά σε πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας, κατά του πατέρα τους, Μπραντ Πιτ.

LIFESTYLE

Μπραντ Πιτ: Τελετές Σαϊεντολογίας με 15χρονη παρτενέρ και «ασκήσεις» στη σάουνα

Μπραντ Πιτ: Τελετές Σαϊεντολογίας με 15χρονη παρτενέρ και «ασκήσεις» στη σάουνα

Μια τέτοιου είδους αξιολόγηση πραγματοποιείται κυρίως σε υποθέσεις όπου υπάρχουν «ανησυχίες για κακοποίηση, χρήση ουσιών ή ψυχικά προβλήματα». Σημειώνεται πως πριν από λίγο καιρό, ο Μπραντ Πιτ επιβεβαίωσε τον εθισμό του από το αλκοόλ, ενώ σε συνέντευξή του στους «New York Times» αποκάλυψε ότι παρακολουθεί συνεδριάσεις ανώνυμων αλκοολικών εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ο Μπραντ Πιτ ζητούσε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί η κηδεμονία και να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι με το οποίο αρνείται η Αντζελίνα η οποία έχει σκοπό να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα τους.

Μπραντ Πιτ – Μάρτυρας «κλειδί», ψυχολόγοι και σωματοφύλακες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express Ο Πιτ κάλεσε να καταθέσει υπέρ του η ηθοποιός και πρώην συνεργάτης της Τζολί, Τζίλιαν Αρμενάντε, ενώ έχει καλέσει για την υπεράσπισή του αρκετούς ψυχολόγους, αλλά και σωματοφύλακες. Η Τζίλιαν Αρμενάντε συνεργάστηκε με τη Τζολί στα φιλμ, «Girl», «Interrupted» και «A Mighty Heart».

H Τζολί σύμφωνα με τα ξένα Μέσα κρατάει «κλειστά» τα χαρτιά της ωστόσο φαίνεται θα χρησιμοποιήσει εναντίον του πρώην συζύγου της την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Πρόσφατα ο Μπραντ Πιτ σχολιάστηκε για την εμφάνισή του με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον σε διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times At Ridgemont High». Παράλληλα, πολύ μελάνι χύνεται για τη σχέση του με τη νέα σύντροφό του, Nicole Poturalski.

Η δίκη θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το Us Weekly.

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr