Ντράγκιτς: «Περίμενα χρόνια να έρθει αυτή η στιγμή» | ΝΒΑ & Miami Heat

Ο Σλοβένος γκαρντ ήταν εκ των πρωταγωνιστών των Χιτ στους τελικούς της Ανατολής και ανυπομονεί να γίνει και στους τελικούς του NBA.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς στα φετινά playoffs παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του κι ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Ντράγκιτς μετά το ματς είπε πως, «Δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ κάθε βράδυ. Έχουμε τόσους πολλούς εξαιρετικούς παίκτες, που δεν φοβούνται τις μεγάλες στιγμές. Είναι τόσο ωραίο να παίζεις μαζί τους. Είναι εξωπραγματικό. Έχω τόσα πολλά συναισθήματα. Είναι χαρούμενος, περίμενα να γίνει αυτό τόσα χρόνια, 11-12 περίπου και επιτέλους είμαι εδώ. Όλα τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτά τα παιδιά που το πίστεψαν. Έχω περάσει πολλά αυτά τα 5 χρόνια, με πολλά πάνω και κάτω, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της μεγάλης στιγμής.

 Όλη η χρονιά ήταν μία τρομερή εμπειρία για μένα. Είναι ίσως μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Θέλω απλά να το απολαύσω και να εμβαθύνω σε όλο αυτό, πριν ξεκινήσουν οι τελικοί».Περισσότερα στο: www.gazzetta.gr