Οι ώρες αγωνίας με το ροζ βίντεο – «Πάγωσα!» – Newsbeast

Δύσκολες ώρες βιώνει η Φωτεινή Λεβογιάννη καθώς εδώ και δυο μέρες έχει γίνει πρωταγωνίστρια μιας απίστευτης ιστορίας.

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία διαθέτει «δυνατούς» λογαριασμούς στα social media, καταγγέλλει πως είδε το όνομα της να πρωταγωνιστεί σε ροζ σελίδες όπου ενημέρωναν ότι υπήρχε ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια εκείνη.

Η Φωτεινή Λεβογιάννη το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 και μίλησε στην παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά για την περιπέτεια αυτή που ζει τις τελευταίες δυο μέρες.

«Σας ευχαριστώ για την ευαισθητοποίηση σας σε ένα τέτοιο θέμα.

Είναι κάτι πολύ δύσκολο αυτό που περνάω και βιώνω τις δυο τελευταίες μέρες αλλά νιώθω δυνατή, έχω την στήριξη των δικών μου ανθρώπων και αυτό με κάνει ακόμα περισσότερο δυνατή και νομίζω ότι κάθε μέρα θα είμαι και καλύτερα.

Ξεκίνησε όλο αυτό το βράδυ της Παρασκευής όπου άρχισα να δέχομαι μια συρροή από αιτήματα φιλίας, ακόλουθους στο Instagram με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα. Παραξενεύθηκα. Μέχρι που το Σάββατο το πρωί έλαβα κάποια μηνύματα σεξιστικού περιεχομένου που αναφερόντουσαν στην συμμετοχή μου σε ένα ροζ βίντεο.

«Πάγωσα! Πέρασα μεγάλη αγωνία μέχρι να έρθει το υλικό στα χέρια μου, ώσπου ανακάλυψα ότι δεν είμαι εγώ. Είτε ήμουν είτε δεν ήμουν στο βίντεο πρωταγωνίστρια, παραμένω θύμα.

Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, σε συνεργασία με τον δικηγόρο μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Λεβογιάννη.Περισσότερα στο: www.newsbeast.gr