Ο μεγαλύτερος νικητής του ΑΕΚ-ΠΑΟ είναι αυτός που θα κερδίσει το iPhone12 Pro | Superleague Interwetten

Ένα ροζ T-Shirt βρέθηκε σε μια κερκίδα του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου (6/12) ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Κανονικά η παραπάνω πρόταση δεν θα αποτελούσε είδηση. Το συγκεκριμένο, όμως, T-Shirt πρώτον δεν είναι οποιοδήποτε T-Shirt, δεύτερον βρέθηκε στην κερκίδα του NIVEA MEN και τρίτον όποιος το εντοπίσει κερδίζει πλούσια δώρα. Ας, πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

To NIVEA MEN απέκτησε την δική της κερκίδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την Κυριακή έντυσε την Θύρα 7 με άσπρα μπλε μπλουζάκια προκειμένου να βρεθεί κοντά στους αγαπημένους της αθλητές. Δεν έμεινε, όμως, εκεί.

Ανάμεσα στα μπλε και τα λευκά T-Shirts έκρυψε και ένα ροζ και μας καλεί όλους να το εντοπίσουμε προκειμένου να συμμετάσχουμε στον 1ο διαγωνισμό Pink T-Shirt Project.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις και εσύ στον διαγωνισμό είναι να κάνεις follow του NIVEA MEN και να γράψεις σε σχόλιο σε ποια θέση βρίσκεται το ροζ T-Shirt. Στη συνέχεια, θα διεκδικήσεις ένα IPHONE 12 PRO και set περιποίησης NIVEA MEN. Ο τρέχον διαγωνισμός λήγει στις 08/12 στις 19:30.

Μείνε, όμως, συντονισμένος αφού το συγκεκριμένο project του NIVEA MEN αναμένεται να τρέξει και σε επόμενες αγωνιστικές της Super League.Περισσότερα στο: www.gazzetta.gr