Παίζω «ανώμαλους» ρόλους στο θέατρο και στη τηλεόραση

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε για την καριέρα του, τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση.

Ο δημοφιλής ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε πως «όταν πήρα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες δεν φοβήθηκα γιατί συνήθως τέτοιους ρόλους παίζω. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση συνήθως με παίρνουν να παίξω ότι πιο διατροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο».

«Σήμερα δεν δέχεσαι αρνητικά σχόλια στο δρόμο, για τον ρόλο που ερμηνεύεις, υπάρχουν τα μηνύματα στα social media. Έχω Instagram και μου στέλνουν μηνύματα του τύπου “αλήτη”, “τι κάνεις στην Ελένη” και τα λοιπά. Εντάξει, δεν απαντάω αλλά πλάκα έχει. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα αλλά σίγουρα καταλαβαίνω από που προέρχεται. Κάποιοι άνθρωποι που ταυτίζονται τόσο πολύ σε σημείο να σου στέλνουν μήνυμα τέτοιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους. Δεν είναι δικό μου το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, θυμήθηκε την παλαιότερη εξίσου επιτυχημένη, αν όχι και περισσότερο, σειρά «Μυστικά της Εδέμ» για την οποία εισέπραττε ξανά την θερμή αγκαλιά των τηλεθεατών.Περισσότερα στο: www.ieidiseis.gr