Σοφία Βόσσου: Βγήκε νικήτρια από το νοσοκομείο και στέλνει την αγάπη της

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε η Σοφία Βόσσου, μετά από χειρουργείο για το στομάχι της

Βγήκε από το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Σοφία Βόσσου, η οποία υπεβλήθη σε δεύτερο χειρουργείο, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε λόγω του προβλήματος υγείας με το στομάχι της. Η γνωστή καλλιτέχνης, μετά το εξιτήριο που πήρε, ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου ευχαρίστησε όσους της είχαν στείλει ευχές και μηνύματα συμπαράστασης.

Εμφανώς αδυνατισμένη αλλά με καλή διάθεση, η Σοφία Βόσσου επέστρεψε σπίτι της και παραδέχθηκε ότι σημαίνει πολλά για εκείνη η αγάπη από τους ανθρώπους γύρω της. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους».

Αμέσως μετά την είδηση ότι η Σοφία Βόσσου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με ένα πρόβλημα υγείας, η εκπομπή Happy Day» είχε μιλήσει με την κόρη της, Ερασμία Μάνου, η οποία είχε αναφέρει: «Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι, στο οποίο όμως υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται βέβαια, και έπρεπε να ξαναμπεί για να μπορέσει να διορθωθεί αυτό που έχει γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά στην υγεία της, δόξα τω Θεώ. Δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγος ανησυχίας».Περισσότερα στο: www.ethnos.gr