Σοφιάνα Σπίνουλα: Εξηγεί για ποιο λόγο αποχώρησε οικειοθελώς από το “My Style Rocks”

Σοφιάνα Σπίνουλα: Εξηγεί για ποιο λόγο αποχώρησε οικειοθελώς από το “My Style Rocks”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it”, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Σοφιάνα Σπίνουλα.

Η νεαρή χορεύτρια και πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” μίλησε για πρώτη φορά για την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας, παρόλο που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί και εξήγησε τι την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

«Ήταν ώρα να αποχωρήσω. Δεν έχει να κάνει με κούραση ή πίεση, γιατί είμαι σκυλί στην δουλειά μου. Την αφήνω, όμως, όταν δεν υπάρχει σπίθα, όταν δεν έχω κάτι να πάρω ή κάτι άλλο να δώσω. Ήμουν η πιο παλιά εκεί μέσα. Αλλά όταν νιώθω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, το αφήνω εκεί και βάζω μια τελεία. Δεν μ’ αρέσει να είμαι μέτρια. Γενικά εγκεφαλικά είχα φύγει από την τρίτη εβδομάδα. Στην αρχή είχα μπει δυναμικά. Αν έβλεπες πίσω στην καρέκλα, κοιμόμουν. Ήρθε η ώρα… Δεν είχα θέμα με κριτές και παίκτριες, νομίζω ήταν καθαρά ότι δεν τραβούσε άλλο για μένα. Ήταν πολύ χρονοβόρα τα γυρίσματα, πολλές ώρες», είπε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Σπίνουλα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα αποκάλυψε η Σοφιάνα Σπίνουλα για την οικειοθελή της αποχώρηση από το “My Style Rocks”.Περισσότερα στο: www.fthis.gr