Συγκλονίζει ο Χαλακατεβάκης: ‘Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου’ – Celebrities

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν χρόνια μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show”, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο, τονίζοντας ότι τα καλύτερα χρόνια της ζωής του είναι από τότε που νόσησε, πριν από 11 χρόνια, μέχρι τώρα.

“Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου” δήλωσε.

Και πρόσθεσε: “Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.grΠερισσότερα στο: www.news247.gr