Τάσος Χαλκιάς : Η συγκίνηση για τον ανιψιό του και το reunion με την «Λίλη»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/9) ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, όπου και μίλησε για όλους και για όλα.

Ιδιαίτερη ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε, ο Τάσος Χαλκιάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς συγγενικό του πρόσωπο τού επεφύλαξε μια έκπληξη και ο ίδιος επανενώθηκε τηλεφωνικά με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, 26 χρόνια μετά το «Λαβ Σόρρυ».

Αρχικά, ο ηθοποιός επικεντρώθηκε στο πόσο έπληξε η πανδημία τον κλάδο του δημιουργώντας ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες στους εκπροσώπους της τέχνης.

«Είχαμε πολλά εμπόδια και καιρικά φαινόμενα κι έτσι μειώσαμε τις παραστάσεις μας», είπε χαρακτηριστικά.

Περνώντας στην επιτυχημένη του πορεία στο θέατρο τόνισε πως δεν ήταν όνειρό του να ασχοληθεί με την υποκριτική κι ότι ήρθε εντελώς απρόσμενα στη ζωή του.

Κάποια στιγμή κι ενώ μιλούσε για τα νέα μέλη της οικογένειάς του που ακολούθησαν τα χνάρια του ο Γρηγόρης τον αιφνιδίασε με ένα βίντεο του αγαπημένου του ανιψιού, Ορέστη, που μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Η συγκίνηση του Τάσου Χαλκιά ήταν φανερή και αμέσως τα μάτια του πλημμύρισαν με δάκρυα.

«Έχω πέντε χρόνια να τον δω και είδα 2-3 άσπρες τριχούλες στα γενάκια του. Είναι ηθοποιός στο Λος Άντζελες. Του είπα ότι πήγε λίγο μεγάλος στην Αμερική, αλλά πέρασε 4 χρόνια και στο Λονδίνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ο Τάσος μού έλεγε «συγκεντρώσου» την εποχή του «Λαβ Σόρρυ»»

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ που υποδύθηκε τη «Λίλη» στο «Λαβ Σόρρυ» του MEGA, έκανε έκπληξη στον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος ενσάρκωσε τον «Σάκη» στη συγκεκριμένη σειρά.

Η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και είπε:

«Τότε με είχε, έτσι και η γλώσσα μου πήγαινε λίγο παραπάνω, μου την «έκοβε» και μου έλεγε «συγκεντρώσου». Η ατάκα του «προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη» ήταν η ατάκα σχεδόν της δεκαετίας».Περισσότερα στο: www.in.gr