Τα κλαρίνα και ο γάμος στη Βενετία

 Η Λίνα Πρίντζου, σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου τον λόγο για τον οποίο ο γάμος του ζευγαριού έγινε στην Βενετία.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη του Λίνα Πρίντζου, ο οποίος είχε δει πριν από λίγα χρόνια το φως της δημοσιότητας. Οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν να «περάσουν την κουλούρα» στη Βενετία μαζί με ελάχιστους φίλους και τις οικογένειές τους, σε μια κλειστή τελετή, με την διακριτικότητα που τους χαρακτηρίζει σε όλες τις εκδηλώσεις τους.

Όμως, ο λόγος πίσω από την επιλογή της Βενετίας για τον γάμο δεν ήταν ο ρομαντισμός. Όπως αποκάλυψε η Λίνα Πρίντζου στην μαγνητοσκοπημένη παρέμβασή της στην εκπομπή, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος οδηγήθηκε στην σχετική απόφαση από φόβο για τα … κλαρίνα.

Κι αυτό διότι η Λίνα είναι Ηπειρώτισσα και τον είχε προειδοποιήσει ότι, ακόμα και αν δεν παντρευτούν στο χωριό της, ο γάμος θα τελεστεί με βάση των ηπειρώτικο έθιμο. Τριήμερο γλέντι με κλαρίνα και χορό. Για να αποφύγει λοιπόν το τριήμερο γλέντι μετά μουσικής ο ηθοποιός επέλεξε την πιο «ασφαλή» λύση της Γαληνοτάτης, όπου και εκεί ήχησαν τα κλαρίνα -από στικάκια που είχε φέρει μαζί της η νύφη- αλλά, ευτυχώς γι’ αυτόν, με μικρότερη ένταση και διάρκεια.

 Περισσότερα στο: www.ieidiseis.gr