Τα Κρητικά Κάλαντα Χριστουγέννων στην εποχή του κορωνοϊού – ΚρήτηO Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου Αττικής μας υπενθυμίζει πως οι παραδόσεις δεν πρέπει να χάνονται ακόμη και σε καιρούς πανδημίας

O Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου Αττικής, σεβόμενος τα έθιμά μας τραγούδησε και φέτος τα παραδοσιακά κρητικά κάλαντα σε όλους τους Κρητικούς, προσαρμόζοντας τον…τρόπο στην εποχή του κορωνοϊού, με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Έτσι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα βίντεο όπου θα τραγουδούν και θα παίζουν μουσική τα μέλη αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου, ερμηνεύοντας από κοινού τα κρητικά κάλαντα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Κρητών Ηρακλείου Αττικής, το εγχείρημα αυτό δεν έχει επιχειρηθεί από κάποιον άλλο και αυτό που είχαν στο μυαλό τους τα μέλη του συλλόγου ήταν να δείξουν τον δρόμο σε όλους εμάς, υπενθυμίζοντας πως οι παραδόσεις μας δεν πρέπει να χάνονται ακόμη και σε καιρούς πανδημίας.

Απολαύστε τα «ηλεκτρονικά» Κρητικά Κάλαντα Χριστουγέννων:Συντελεστές:

Δάσκαλος Μουσικής : Πέτρος Σαριδάκης

Έπαιξαν οι μουσικοί : (από αριστερά προς δεξιά)

Πέτρος Σαριδάκης

Δημήτρης Μαρουσάκης

Μανώλης Αλέξης

Ηλίας Κουμουκέλης

Μάρκος Αγριμάκης

Παντελής Ρεμεδιάκης

Τραγούδησαν μέλη της χορευτικής ομάδας : (από αριστερά προς δεξιά)

Άννα Λαγουδάκη

Μιχάλης Τσακμάκης

Πωλίνα Βλαζάκη

Δημήτρης Κάρνος

Μαρία Κελεμένη

Γιώργος Μήτρου

Λίζα Βέρτσου

Ελένη Μήτρου

Γεωργία Λάμπρου

Σίσσυ Νέστορα

Φάνης Κόνιαρης

Μαριάνθη Ρεμεδιάκη

Μαίρη Φραγκάκη

Θεανώ Λουκά

«Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που βοήθησαν να βγει αυτό το αποτέλεσμα και ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους μας, Πέτρο Σαριδάκη (Μουσική) και Ελένη Μήτρου (Χορός) για την προσπάθεια που κατέβαλαν».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊόΠερισσότερα στο: www.neakriti.gr