Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε και το Twitter έδειξε τον ενθουσιασμό του

Ήταν 14 Μαρτίου όταν είδαμε τελευταία φορά το Καφέ της Χαράς, με το highlight του επεισοδίου να είναι το φιλί της Βάλιας και του Μανωλάκη πάνω στην πρόβα για το μιούζικαλ που θα ανεβάζανε στο καφέ. Έπειτα μας βρήκε μια πανδημία, ένα lockdown, τα γυρίσματα σταμάτησαν και κάπως έτσι δεν είδαμε άλλο καινούργιο επεισόδιο από την επιστροφή της αγαπημένης μας σειράς.

Μόλις είδαμε δε διαφήμιση πως εχθές θα έχει καινούργιο επεισόδιο εννοείται τρελαθήκαμε. Βάλαμε τα καλά μας όπως κάθε Παρασκευή, κάτσαμε στον καναπέ με ποπ κορν και κρασάκι και απολαύσαμε την επιστροφή του. Το μιούζικαλ πήρε σάρκα και οστά, ο Πώποτας για αντίποινα ανέβασε στο δημαρχείο σε θεατρικό τη Γκόλφω και έγινε το «έλα να δεις».

Ακόμη δεν έχει κάνει την εμφάνισή της η Χαρά και ο Μανωλάκης δεν έχει μιλήσει με τη Βάλια για το φιλί, όμως το Twitter δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο. Οι fans υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την επιστροφή του Καφέ, κάνοντας το hashtag πρώτο στα trends. Και εννοείται δεν απορούμε για το πως έγινε αυτό, γιατί η νέα πρεμιέρα δεν μας απογοήτευσε καθόλου. Το νέο επεισόδιο ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε, με τον Φατσέα για ακόμη μια φορά να κλέβει την παράσταση.

Φυσικά ανυπομονούμε για την επιστροφή της Χαράς, για να δούμε την κόντρα Πώποτας-Χαρά να αναζωπυρώνεται, μέχρι τότε όμως δίνουμε ραντεβού για την επόμενη Παρασκευή. Ελπίζουμε μέχρι τότε να μην ξεσπάσει κάποια άλλη πανδημία και μας κόψουν ξανά τη χαρά της Παρασκευής.Περισσότερα στο: www.queen.gr