Υπουργείο Υγείας για Πολάκη : Να ζητήσει συγγνώμη για το σόου χωρίς μάσκα σε ΜΕΘ

Στο νέο σόου του Παύλου Πολάκη, ο οποίος στην αγωνία του να αποδείξει ότι έχει δίκιο για τις ΜΕΘ έκανε… έφοδο στο νοσοκομείο «Σωτηρία» χωρίς μάσκα, απαντά το υπουργείο Υγείας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιχείρησε να κάνει «αυτοψία» στο νοσοκομείο Σωτηρία, ωστόσο η ενέργεια του να κάνει δηλώσεις μπροστά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου αναφοράς για τον κοροναϊό γύρισε μπούμερανγκ, καθώς φρόντισε να μιλήσει στην κάμερα κρατώντας την μάσκα στα χέρια.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας, αφού κάνει λόγο για ψέματα του κ. Πολάκη, τον καλεί να ζητήσει συγγνώμη. «Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του. Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας.

Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.

Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του.

Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στοΠερισσότερα στο: www.in.gr