Φάρμα spoiler: Αποκλειστικό απόσπασμα με τις δίδυμες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Δύο νέες προσθήκες θα φέρουν αναστάτωση στον πληθυσμό της «Φάρμας»

Η νέα διπλή είσοδος στο παιχνίδι και ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στη Μαρία Μιχαλοπούλου και τον αρχηγό Βασίλη Μαντζουράνη θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο του Σαββάτου (24/4) στη «Φάρμα». Η Μαρία αφήνει στα… κρύα του λουτρού τον Βασίλη να ταΐσει τα ζώα, ο οποίος νευριάζει και ακολουθεί λογομαχία με τη Μαρία να μην καταλαβαίνει προς τι αυτή η επίθεση εναντίον της.

Δύο νέες προσθήκες θα φέρουν αναστάτωση στον πληθυσμό της «Φάρμας», μιας και οι παίκτες θα κάνουν προσπάθεια για να τις ξεχωρίσουν μεταξύ τους. Έλενα και Φένια είναι δίδυμες και μπαίνουν στη Φάρμα για να ενισχύσουν το γυναικείο στοιχείο στο ριάλιτι. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη καλωσορίζει τον ανταγωνισμό και παραμένει «ετοιμοπόλεμη» για τον αχυρώνα. 

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Γιατί επιστρέφει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η «μάχη» με τους υπηρέτες

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό (24/4) επεισόδιο.

Έλενα και Φένια Τσκιτίκου είναι οι δίδυμες χορεύτριες που ετοιμάζονται να γίνουν «Αγρότισσες» στη «Φάρμα». Οι 33χρονες δίδυμες είχαν βρεθεί στο «Πρωινό» του  ΑΝΤ1 και μίλησαν για την απόφασή τους να μπουν στο ριάλιτι και να τονώσουν το ηθικό των παικτών. 

Αναμένουμε ακόμα τη μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου και τη μονομαχία για την αποχώρηση της εβδομάδας. Η Μαρία Μιχαλοπούλου βρέθηκε απέναντι από την Ειρήνη Κολιδά και την Κάτια Δέδε προκειμένου να επιλέξει σε ποια θα δώσει τη μαύρη πέτρα για να τη θέσει δεύτερη υποψήφια. Και αυτή ήταν η Ειρήνη Κολιδά, η οποία θα αγωνιστεί για να παραμείνει στη «Φάρμα».

Διαβάστε επίσης: Φάρμα spoiler: Μπήκε ο Τάσος Ξιαρχό, αλλά δεν παραμένει στο ριάλιτι

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr