Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα «όχι» που χρειάστηκε να πει στην καριέρα της αλλά και τις συνεργασίες που δεν της άφησαν τα πιο θετικά συναισθήματα.
Μίλησε όμως και για τη φιλία που τη συνέδεε με τον Φρέντυ Γερμανό.
Γνωρίστηκαν στη σειρά «Εκτέλεση»του 1993 που υπέγραφε το σενάριο ο ίδιος και αμέσως διαπίστωσαν τη χημεία που είχαν μεταξύ τους.
Επικοινωνούσαν σε βάθος και η εκτίμηση ήταν αμοιβαία. Όταν εκείνος «έφυγε» από τη ζωή ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εκείνη.
«Ερχόταν στα γυρίσματα και γίναμε φίλοι. Δεν ξεχνάω τα τηλεφωνήματα, που μιλούσαμε πολλές ώρες. Κατάλαβα ότι επικοινωνούσαμε σε ανθρώπινο επίπεδο. Μου κόστισε που τον έχασα σαν φίλο πολύ γρήγορα», είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού και όπως ήταν φυσικό η Ναταλία Γερμανού συγκινήθηκε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
Ήμουν φαλακρή, με τομή και μου έλεγε «είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»
-
Πάτρα: Αργεί το έργο για την συντήρηση της γραμμής του Προαστιακού
-
Oscars 2023 LIVE BLOG: Λεπτό προς λεπτό η μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου – Newsbomb – Ειδησεις
-
Super League: Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου – Όλα τα δεδομένα για Play Off και Play Out
-
Oscars 2023: Η γνώμη του Flix για τις 10 ταινίες που διεκδικούν το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας