Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο θυμός για τον Alpha και η γνωριμία στο Facebook

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη στο «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά

«Σου κου family» στο πλατό του «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκευής (12/03). Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησαν για τη εκπομπή και την απόφασή τους να είναι μαζί μπροστά από την κάμερα, ενώ παράλληλα σχολίασαν και την μέχρι τώρα τηλεοπτική τους πορεία. Το ζευγάρι έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκαν πιο προσωπικές στιγμές από τη γνωριμία και τον πρώτο καιρό της σχέσης του.

Για την κοινή τους τηλεοπτική επιλογή η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε: «Ήταν κάτι βραδιές δύσκολες που διάβαζα κάτι κριτικές και έκλαιγα. Είναι ο καλύτερος ψυχοθεραπευτής. Είμαστε ένα ζευγάρι που έχουμε ένταση, όμως όταν κάτι πάθει ο ένας ή ο άλλος, συσπειρωνόμαστε. Του έλεγα τότε να είμαστε μαζί»

Διαβάστε επίσης: Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Χρυσηίδα Δημουλίδου και Χάρη Βαρθακούρη: «Με σταύρωσε»

Για τη συνεργασία της με τον Alpha είπε: «Όταν έφυγα τα έβλεπα διαφορετικά. Όταν φεύγεις από κάπου έχεις θυμό και κάποια πράγματα τα συσσωρεύεις. Ήταν και ο κορονοϊός που δεν βοήθησε. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Όταν θες να με κάνεις κάτι άλλο από αυτό που είμαι υπάρχει πρόβλημα. Εγώ ξεκίνησα κουτσή σεζόν, από τον Μάιο, πήγε όπως πήγε, και στο τέλος προσπαθούσα και το έπαιρνα όλο πάνω μου. Πολλοί είπαν “γιατί το έκανες” και “γιατί δεν χτυπούσες το χέρι στο τραπέζι”. Όχι, δεν μπορούσα να το χτυπήσω το χέρι. Δεν πήγα ως η ντίβα. Λεκτικά η πρόταση ακουγόταν πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά τελικά όταν έγινε πράξη δεν μου άρεσε. Ήταν μάθημα, γιατί αν δεν το είχα περάσει δεν θα εκτιμούσα αυτό που ζω σήμερα».

Για την εμπειρία στο Big Brother και τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο Χάρης Βαρθακούρης είπε: «Έχω σβήσει ότι με προβλημάτισε. Κρατάω ότι έκανα ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης, σε δύσκολες συνθήκες. Με τον Ανδρέα έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι διαφορές. […] Είχαμε πολλά κοινά και διαφορές. Χωρίς τον Ανδρέα δεν θα μπορούσε να είχε βγει η εκπομπή […] Δεν θα έλεγα όχι στο Big Brother 2, θα το συζητούσα».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media. «Μιλάγαμε ώρες καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 6-7 το πρωί», είπε η Αντελίνα. Ο Χάρης την έχει αποθηκευμένη στο κινητό του από τότε ως «Η γυναίκα μου». «Ήμουν ελεύθερος, είχα το δικό μου σπίτι και έλεγα ότι θα κάνω ό,τι γουστάρω. Ξαφνικά μπαίνει μια γυναίκα στη ζωή σου και ενώ έχεις 20 να περιμένουν στην ουρά, αυτή λέει “συγγνώμη, φύγετε αυτός είναι δικός μου”. Ήρθε και τις έδιωξε όλες», δήλωσε ο Χάρης.

Η Αντελίνα με τη σειρά της σχολίασε: «Κάνουμε το πρώτο ραντεβού τον Οκτώβριο, έχουμε πει τα πάντα. Για παιδιά, τα πάντα. Εγώ δεν πήγαινα στην Πάρο. Πάμε στη Ναύπλιο και την Κυριακή που είναι να φύγουμε με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει έλα από την Επίδαυρο. Φτάνουμε Επίδαυρο, το ήθελε κι εκείνος να πάμε, έχω πάρει τη μητέρα μου και της το λέω και ο Χάρης με τον πατέρα μου έπαιζαν πινγκ πονγκ».

 «Βλέποντας τον Χάρη στο πρόσωπο μου θύμισε πολύ την οικογένειά μου. Μοιάζει στον μπαμπά μου. Έχουμε κάτι μαγικό. Μία οικειότητα σε όλα. Μπορώ να πω την πιο κρυφή μου σκέψη, αυτό που ακριβώς αισθάνομαι, το οποίο έχει τελειώσει σε δύο λεπτά. Μου συγχωρεί και του συγχωρώ τα πάντα. Δεν έχει περάσει από το κεφάλι μου ποτέ να χωρίσω» είπε μεταξύ άλλων η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr