Ψηφοφορία Big Brother: Spoiler για τον τρίτο υποψήφιο και την αποχώρηση

Ποιος προηγείται στην ψηφοφορία να φύγει από το σπίτι του Big Brother και ποιο θα είναι το τρίτο πρόσωπο προς αποχώρηση

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» σχολίασε τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση στο Big Brother αυτής της εβδομάδας, και ανέφερε μια ανατροπή στη διαδικασία του παιχνιδιού. Οι δύο υποψήφιοι θα είναι η Αφροδίτη και ο Νίκος, ενώ ο Δημήτρης Κεχαγιάς αναμένεται να χρησιμοποιήσει το βέτο του, κάνοντας ίσως την έκπληξη της βραδιάς. Ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση θα ψηφιστεί στο live της Παρασκευής σε μια φανερή διαδικασία. 

Οι πληροφορίες της εκπομπής λένε ότι προηγείται σε ψήφους για να αποχωρήσει η Αφροδίτη, ενώ το τρίτο πρόσωπο θα είναι πιθανότατα η Ράνια, η αγρότισσα. Η παραγωγή του Big Brother αποφάσισε ο τρίτος υποψήφιος να βγαίνει στο live της Παρασκευής, αλλά οι διαφορές ψήφων ανάμεσα στους παίκτες είναι αυτή τη στιγμή πολύ μικρές. Το αποτέλεσμα βγαίνει μετά τις 10 το βράδυ.

Ποιος προηγείται στην ψηφοφορία να φύγει και ποιο θα είναι το τρίτο πρόσωπο προς αποχώρηση στο Big Brother; Δείτε το βίντεο:

Δείτε πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother και τον σχολιασμό για το όσα εκτυλίχθηκαν στο ριάλιτι. Κλάματα, μυστικές συνεννοήσεις και… πληροφορίες για πλαστική στήθους.

Ο Θέμης παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ στα αγόρια του Big Brother και εκείνοι βάφουν τα κορίτσια του σπιτιού. Η αντίδραση του Δημήτρη Κεχαγιά στα μαθήματα μακιγιάζ του Θέμη.

Όλα μπορεί να ανατραπούν την τελευταία στιγμή στο live του Big Brother της Παρασκευής.

Περισσότερα στο: www.ethnos.gr