Όποιος βρει την ηλικία μου θα πάρει χρυσό ωρολόγιο – Newsbeast


Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Ρίκα Διαλυνά. Η ηθοποιός εξήγησε γιατί τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει εντελώς η ζωή της ενώ αναφέρθηκε και στην ηλικία της.

«Η ζωή μου άλλαξε εδώ και τρία με τριάμιση χρόνια πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω όπως ζούσα. Άλλαξε η διάθεση μου. Άλλαξαν τα πάντα και ήθελα να αλλάξω σπίτι, δεν μου άρεσαν πια ούτε τα μεγάλα και φανταχτερά πράγματα. Μου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα τώρα. Έφυγα από ένα πολύ μεγάλο σπίτι και ήρθα εδώ στο κέντρο σε ένα πολύ μικρότερο αλλά δεν έχω μείνει ακόμα. Έχω μεταφερθεί ουσιαστικά σε τρία σπίτια.

Το καλοκαίρι μου το πέρασα στο Πόρτο Ύδρα που λατρεύω και μετά έχω και το άλλο μου το σπίτι στην Κρήτη. Δεν θυμάμαι πια που έχω το κάθε μου πράγμα και αυτό με κουράζει. Για να βρω κάτι που θέλω ανοίγω ψαλίδια που μου έχουν πει ή καρφώνω καρφίτσες. Μα είναι δυνατόν να ψάχνεις τα πράγματά σου κατά αυτόν τον τρόπο;» ανέφερε αρχικά η Ρίκα Διαλυνά.

Σχολιάζοντας τα πολλά ρούχα της, είπε: «Είχα πάει σε μέντιουμ. Υπνωτίστηκε και έκανε την φωνή μου που φώναζα “ρούχα, ρούχα, ρούχα, ρούχα”. Τα ρούχα με ακολουθούν όπου και αν πάω, δεν τελειώνουν. Ήταν 2.000 ρούχα».

Η Ρίκα Διαλυνά αναφέρθηκε και στην ηλικία της λέγοντας: «Δεν θέλω να βλέπω τις δικές μου ταινίες, γιατί μετά δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου όπως είναι σήμερα. Δεν με ενοχλεί που γράφουν για την ηλικία μου, γιατί έχουν γράψει τόσες πολλές ηλικίες που συνήθισα. Την ηλικία μου δεν την έχουν βρει ακόμα, όποιος την βρει θα πάρει χρυσό ωρολόγιο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠερισσότερα στο: www.newsbeast.gr